PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan!

Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Helsinki, Lauttasaari
Sarja Helsingin piirisarja ja peli-illat
Jäseniä 42 (Pelaajalista)
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Janne

Moikka!

Onnea molemmille joukkueille hyvin sujuneesta Helsinki Cupista! Sininen pääsi A-finaaleihin ja siellä 32:n parhaan joukkoon. Valkoinen otti myös hienoja voittoja lohkossa ja päätti turnauksen 5-0 voittoon! Samoin Pärnun matka oli menestys, vaikka tulokset jäivätkin hieman laihoiksi. Kevään piirisarjassa jäätiin hieman tavoitteista ja molemmat joukkueet jatkavat syksyn yhtä sarjaa alempana kuin keväällä. Mielestäni voidaan kuitenkin olla kevääseen ja kesään kokonaisuutena tyytyväisiä. Tästä on hyvä jatkaa!

Iso kiitos erityisesti pelaajille taidosta, hyvästä asenteesta ja loistavasta joukkuehengestä!

Lisäksi kiitokset Sakelle! Olet tuonut joukkueeseen hyvän hengen ja hyvää meininkiä sekä treeneissä, että peleissä. Samoin apuvalmentajat Lasse ja Oskar ansaitsevat kiitokset työstään poikien eteen.

Kiitos myös Katjalle, Sannalle, Janne T:lle ja Samulle extrahommista, joita teette joukkueen eteen. Samoin Pärnun turnaustiimille Atte, Frigo ja Niko. Kiitos!

Kiitos teille kaikille vanhemmille, että jaksatte tukea pelaajia ja toimia kuskaajina ym.

Nyt on aika lyhyelle kesätauolle. Otetaan hieman happea ja hetkeksi voidaan unohtaa jalkapallo (ainakin joukkueen treenit ja pelit). Kerätään voimia syksyä varten. Pelit ja treenit jatkuu heti elokuun alusta ja jatkuvat lokakuun loppuun, joten energiaa tullaan tarvitsemaan. Siniset aloittavat syyskauden pelillä 2.8. ja valkoiset 3.8. Treenit alkavat 1.8. Laitan otteluohjelmat tänne Nimenhuutoon lähipäivinä.

Vielä raha-asiaa: PPJ seurana on päättänyt 2012 kerätä kaikilta pelaajilta kertaluonteisen olosuhdemaksun, joka on 100,00 euroa / pelaaja. Olosuhdemaksulla on rahoitettu esim. Hernesaaren kuplaan liittyviä hankintoja Osalta aiemmin aloittaneista pelaajista se on jo kerätty, joten heitä maksu ei koske. Ne jotka eivät ole maksua maksaneet joutuvat maksamaan sen tänä vuonna. Olemme saaneet listan jo maksaneista pelaajista ja niille, jotka eivät ole maksua aiemmin maksaneet, tullaan lisäämään Q3:n treenimaksun yhteyteen tuo extramaksu. Tämän vuoksi osalla Q3 on 240,00 euroa ja osalla 340,00 euroa. Joukkueemme tulee tilittää kaikkien osalta maksu seuralle viimeistään elokuussa. Jos asiasta on kysyttävää, voitte olla minuun yhteydessä (jojo(piste)ppjlaru06(miuku)gmail(piste)com tai 050-4690050).

Leppoisaa heinäkuuta!!

Janne

Kommentti tapahtumaan

Onni, profiilikuva
Onni
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Lue loput viestit