PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan!

Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Helsinki, Lauttasaari
Sarja Helsingin piirisarja ja peli-illat
Jäseniä 41 (Pelaajalista)
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.

Perjantainen Moi!

Jäsenmaksujen ja pelipassien maksaminen vuodelle 2018 on nyt ajankohtaista. Katja tulee pian laittamaan teille kaikille laskun, jolla voitte maksaa ne. Maksut koostuvat ensi vuonna seuran jäsenmaksusta, joka on 130 euroa/vuosi, sekä pelipassista ja vakuutuksesta, jotka ovat 06 syntyneille molemmat 40 euroa kappale. Pelipassiin ja vakuutukseen on siis tullut melko huima korotus, jotka johtuvat siitä, että tässä kohtaa vaihtuu palloliiton hintaporras. Vakuutus on vapaaehtoinen, mutta silloin tulee lapsella olla jokin muu vastaava vakuutus, jotta hän voi harjoitella/pelata. Pelipassi myös vapaaehtoinen, mutta ilman sitä lapsi ei saa osallistua pelitapahtumiin. Eli jos teillä on jokin muu vakuutus, tulee se osoittaa maksun kerääjälle, jotta asia voidaan rekisteröidä palloliiton tietoihin. Toisin sanoen saatte 210 euron suuruisen laskun, jonka maksatte sillä summalla, jos ette asiaan halua muutosta. Maksamisen jälkeen pelaajia aletaan seuran toimesta rekisteröidä palloliiton tietoihin. Huomattavaa on, että oikeus pelata vanhalla pelipassilla/vakuutuksella päättyy 31.12.2017. 01.01.2018 alkaen lapsella on oikeus osallistua tapahtumiin vasta, kun maksu on maksettu. Muistakaa siis maksaa maksut eräpäivään mennessä, ettei Katjan tarvitse kysellä maksujen perään joulun aikana. Parasta olisi, jos saamme kaikki rekisteröintiin tarvittavat tiedot matkaan ennen joululomia.

Pyytäisin teitä kaikkia lähettämään minulle sähköpostilla lapsenne nimen ja henkilöturvatunnuksen, jotta voimme laittaa tietoa rekisteröinnistä eteen päin, kun maksu näkyy joukkueen tilillä. Osoite on siis jojo(piste)ppjlaru06(miuku)gmail(piste)com ja otsikkoon lapsen nimi ja hetu, niin minun on helppo poimia tiedot rekisteriin. Jos asiasta on kysyttävää niin laittakaa viestiä.

Kiitos jo etukäteen ja hauskaa viikonloppua!

Felix, profiilikuva
Felix

Moi, Jannen viestiin liittyen: Olen nyt lähettänyt teille laskut, joiden loppusumma on 210eur (paitsi muutamalle 170eur jotka ovat ilmoittaneet, että lapsella on jo muu vakuutus).
Eräpäivä on tiistaina 19.12.

Mikäli lapsellasi on jo toinen vakuutus, eikä hän tarvitse Palloliiton vakuutusta, niin maksa 170eur. HUOM: tässä tapauksessa tarvitsen tiedot omasta vakuutuksesta (yhtiö jne), jotta voin antaa ne eteenpäin seuralle ja sitä kautta Palloliitolle.

Terveisin, Katja

Kommentti tapahtumaan

Janne
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Lue loput viestit