Janne

Moikka!

Kiitos turnaustoimikunnalle jo tässä vaiheessa tehdystä työstä. Hyvältä näyttää ja reissusta on varmasti tulossa huikea.

Pari tiedotusta:

1) Hiihtolomalla ei siis ole treenejä ja kuplakin on kiinni, joten edes omaehtoisia treenejä ei siellä pysty tekemään.

2) Kuten onkin ollut jo aiemmin puhetta keväälle olemme suunnitelleet yhteistä leiriä Eiralaisten kanssa. Tähän olemme saamassa tukea myös seurasta. Kysyisin, olisiko tähän hommaan paria halukasta suunnittelija yhdessä Eiralaisten kanssa pohtimaan viikonlopun ohjelmaa ja järjestelyjä? Itsellä ei meinaa asiaan aika millään riittää ja olisi mukavaa, jos hommaan löytyisi joku. Lisätietoja saa sitten minulta, mitä puuha olisi käytännössä, mutta ei mitään hirvittävän raskasta. Joitakin suunnittelupalavereja ja käytännön toteutuksen järjestelyä. Leireihin liittyen olemme sopineet myös, että emme lähde ensi kesänä Eerikkilään, koska viikonlopun molemmilla puolilla on Pärnun ja Helsingin turnaukset, joten se tuntuisi vähän liian paljolta siihen ajankohtaan. Innostuneet voivat ilmoittautua minulle mahdollisimman pian.

3) Olemme ilmoittaneet joukkueen kesän piirisarjoihin. Sininen ykkösen karsintaan ja Valkoinen neloseen. Molemmat sarjat tulevat olemaan joukkueille kovia, mutta mahdollisia. Olemme sopineet edustusjoukkueen kanssa yhteistyöstä aluksi kevään piirisarjan ajalle niin, että voimme tarvittaessa saada Sinisiin heiltä apuja, jos omia pelaajia ei ole riittävästi ilmoittautunuit peliin. Homma toteutuu käytännössä valmentajien johdolla. Kerron asiasta lisää tulevassa vanhempainillassa, jota olen suunnitellut maalis-
huhtikuulle. Tarkkaa päivää ei vielä ole tiedossa, mutta laitan sen mahdollisimman pian tänne.

Leppoisaa hiihtolomaa kaikille!

Janne

Otto, profiilikuva
Otto

Pärnu Summer Cup 28.6.2018-01.07.2018

Moi Kaikki!

Käyttehän merkitsemässä pelaajan in/out Pärnu Summer Cup:iin 14.1.2018 mennessä. Katja lähettää varausmaksulaskun ilmoittautuneille (100 euroa per pelaaja) 15.1.2018 Holvin kautta. Tukijoukkojen määrää ei siis vielä tätä ilmoittaumista varten tarvitse lyödä lukkoon. Tällä hetkellä mukana on 13 pelaajaa. Kahteen joukkueeseen on siis vielä viiden pelaajan verran matkaa.

Mukavaa viikon alkua,

Turnaustiimi

Antti

Jos on streptokokki kurkussa ilman kuumetta, mutta antiobioottikuuri, voiko pelata?

T. Laura

Alvar

Hei! Suosittelen pitämään taukoa aina treeneistä ja peleistä, kun on kipeä tai loukkaantunut, niin taudit yms. ei jatku.

Janne

Rasmus

Onko koulujen talviloman 17.2.-25.2. ja pääsiäisen aikaan treenejä ja pelejä? Entä osallistutaanko pelipäivinä myös treeneihin (Valkoisilla 4.2. ja 18.3.)?

Rasmus

Miten on?

Otto, profiilikuva
Otto

Pärnu Summer Cup 28.6.2018-01.07.2018 http://summercup.org/fi/

Hyvää alkanutta vuotta kaikille,

PPJ Laru 06 turnausryhmä ehdottaa joukkueen tämän vuoden ulkomaanturnaukseksi Pärnu Summer Cup:ia 28.06 – 01.07.2018. Matkaan lähdetään joko omilla autoilla tai bussilla keskiviikkona ja takaisin tulemme sunnuntaina. Pelit pelataan torstaista sunnuntaihin 9vs9 kokoonpanolla 18+18 min pituisina.

Pärnussa majoitumme Tervise Paradiis hotelliin (http://www.terviseparadiis.ee/hotelli_fi) esim. kolmen hengen huoneisiin. Majoitukseen sisältyy aamiainen, puolihoito-vaihtoehdossa myös päivällinen. Hotellin yhteydessä olevan vesipuiston liput sisältyvät hintaan.

Turnausryhmä ilmoittaa PPJ LARU 06:sta turnaukseen kaksi joukkuetta 5.12.2018. Ilmoittautumisesta kahden viikon kuluttua joudumme maksamaan varausmaksun 500 Eur per joukkue. Pyydämme tässä vaiheessa kaikkia pelaajia merkkaamaan tapahtumaan joko in tai out, jotta tiedämme monellako joukkueella lähdemme matkaan ja menemmekö bussilla vai omilla autoilla. Merkitkää lisäksi tapahtuman alle viestiketjuun montako perheenjäsentä on tulossa pelaajan lisäksi.

Hintatiedoissa oletuksena on kolmen hengen huone. Muitakin huonekokoja on saatavilla. Lisäksi kustannamme valmentajien matkan. Laivaruokailut eivät sisälly ao. hintoihin. Matkatoimisto Saarikoski Travels:in tarjous meille on seuraavanlainen:

Vaihtoehto 1: Matkustaminen Bussilla
Pelaajat majoittuen Tervise Paradiisissa 3 hengen huoneissa
430 euroa per henkilö + puolihoito 36 euroa per henkilö = 466 euroa per henkilö
Aikuiset majoittuen Tervise Paradiisissa 3 hengen huoneissa
420 euroa per henkilö + puolihoito 36 euroa per henkilö = 456 euroa per henkilö

Vaihtoehto 2: Matkustaminen henkilöautoilla
(alennus bussista 2400 euroa per ryhmä ja oletuksena mukana sis. hintaan 10 henkilöautoa á 88 euroa per auton lauttaus laivamatkoilla, meno-paluu)
Pelaajat majoittuen Tervise Paradiisissa 3 hengen huoneissa
392 euroa per henkilö + puolihoito 36 euroa per henkilö = 428 euroa per henkilö
Aikuiset majoittuen Tervise Paradiisissa 3 hengen huoneissa
382 euroa per henkilö + puolihoito 36 euroa per henkilö = 418 euroa per henkilö

Terveisin,
Turnaustiimi: Niko, Mikael ja Atte

Robert, profiilikuva
Robert

Hieno suunnitelma! Jos päädytään omiin autoihin, Robertin isä työmatkalla Pärnu, joten auto + kuski ei kuluja ppj.lle. Tämä tiedoksi turnaustiimille.