Janne

Perjantainen Moi!

Jäsenmaksujen ja pelipassien maksaminen vuodelle 2018 on nyt ajankohtaista. Katja tulee pian laittamaan teille kaikille laskun, jolla voitte maksaa ne. Maksut koostuvat ensi vuonna seuran jäsenmaksusta, joka on 130 euroa/vuosi, sekä pelipassista ja vakuutuksesta, jotka ovat 06 syntyneille molemmat 40 euroa kappale. Pelipassiin ja vakuutukseen on siis tullut melko huima korotus, jotka johtuvat siitä, että tässä kohtaa vaihtuu palloliiton hintaporras. Vakuutus on vapaaehtoinen, mutta silloin tulee lapsella olla jokin muu vastaava vakuutus, jotta hän voi harjoitella/pelata. Pelipassi myös vapaaehtoinen, mutta ilman sitä lapsi ei saa osallistua pelitapahtumiin. Eli jos teillä on jokin muu vakuutus, tulee se osoittaa maksun kerääjälle, jotta asia voidaan rekisteröidä palloliiton tietoihin. Toisin sanoen saatte 210 euron suuruisen laskun, jonka maksatte sillä summalla, jos ette asiaan halua muutosta. Maksamisen jälkeen pelaajia aletaan seuran toimesta rekisteröidä palloliiton tietoihin. Huomattavaa on, että oikeus pelata vanhalla pelipassilla/vakuutuksella päättyy 31.12.2017. 01.01.2018 alkaen lapsella on oikeus osallistua tapahtumiin vasta, kun maksu on maksettu. Muistakaa siis maksaa maksut eräpäivään mennessä, ettei Katjan tarvitse kysellä maksujen perään joulun aikana. Parasta olisi, jos saamme kaikki rekisteröintiin tarvittavat tiedot matkaan ennen joululomia.

Pyytäisin teitä kaikkia lähettämään minulle sähköpostilla lapsenne nimen ja henkilöturvatunnuksen, jotta voimme laittaa tietoa rekisteröinnistä eteen päin, kun maksu näkyy joukkueen tilillä. Osoite on siis jojo(piste)ppjlaru06(miuku)gmail(piste)com ja otsikkoon lapsen nimi ja hetu, niin minun on helppo poimia tiedot rekisteriin. Jos asiasta on kysyttävää niin laittakaa viestiä.

Kiitos jo etukäteen ja hauskaa viikonloppua!

Janne

Felix, profiilikuva
Felix

Moi, Jannen viestiin liittyen: Olen nyt lähettänyt teille laskut, joiden loppusumma on 210eur (paitsi muutamalle 170eur jotka ovat ilmoittaneet, että lapsella on jo muu vakuutus).
Eräpäivä on tiistaina 19.12.

Mikäli lapsellasi on jo toinen vakuutus, eikä hän tarvitse Palloliiton vakuutusta, niin maksa 170eur. HUOM: tässä tapauksessa tarvitsen tiedot omasta vakuutuksesta (yhtiö jne), jotta voin antaa ne eteenpäin seuralle ja sitä kautta Palloliitolle.

Terveisin, Katja

Antti

Antti ei ehtinyt tänään, tulee joka toinen sunnuntai isän luota Vuosaaresta metro-bussi nro 14 -reittiä. Oli odottanut sateessa ja tuulessa bussia jotain 20 minuuttia. Kovasti tuli mielipahaa. Huomenna taas on 5F luokalla esitys ja buffetti.

Antti

Eli hän ei uskaltanut tulla myöhässä, kun bussia ei kuulunut. t. Laura

Janne

Moi kaikille!

Nyt tulee hieman pitkä viesti, toivottavasti jaksatte lukea loppuun asti.

Aiheet:

1) Kesän ulkomaan turnaus
2) Peleihin ilmoittautuminen
3) Kuvaus maanantaina 13.11.
4) Yhteinen futisleiri keväällä 2018
5) Vanhempainillan muistio

1) Olin maanantaina tapaamassa Eiran ArosCupen toimikuntaa ja aloin miettiä, olisiko meillä muita mahdollisuuksia / halukkuutta etsiä myös muita turnauksia kesän ulkomaan reissuksi. Tällä hetkellä tilanne Eiralla on se, että he ovat pyytäneet tarjouksen matkasta ja saaneet SaarikoskiTravelsilta tarjouksen matkan järjestämisestä. Matka aika on joko 27.6.-2.8. (laivalla) tai 28.6.-1.8. (lentokoneella). Hinnat 350 € (laiva) ja 450 € (kone). Eira aikoi päätyä koneeseen, koska se lyhentää matkaan käytettyä aikaa ja vähentää esim ruokailujen tarvetta. Itse aloin miettimään turnauksen hinta - laatu -suhdetta, kun kuulin, että turnauksessa on 2 peliä/päivä eli yhteensä vain 6 peliä. Mitaltaan pelit olivat 2x25 min. Lisäksi missään alle 13 vuotiaiden turnauksessa ei Ruotsissa enää pelata sijoituspelejä. En tiedä mitä ajatuksia tämä herättää teissä vanhemmissa, mutta annoin alkuviikosta meidän turnauskomitealle vapaat kädet katsastella myös muita vastaavia turnauksia kesälle. Mikään karmea kiire meillä ei ole, Ahvenanmaa oli poikkeus ilmoittautumisten suhteen, koska se on vain tietylle ikäluokalle ainutkertainen mahdollisuus ja siksi paikat turnaukseen täyttyvät nopeasti. Suuressa osassa turnauksia ilmoittautumisaikaa on huhtikuulle asti, toki perheiden kesälomasuunnittelujen ym suhteen on hyvä tehdä päätöksiä kuitenkin melko nopeasti. Mutta meillä on nyt mahdollisuus myös hieman miettiä sitä mitä haluamme ja millä hinnalla. Mielestäni reissun tulee kuitenkin palvella harrastusta mahdollisimman hyvin.

2) Muistuttaisin kaikkia ilmoittautumaan ajoissa IN tai OUT etenkin peleihin. Tästä puhuttiin jo vanhempainillassa ja se lukee myös alla vanhempainiltamuistiossa.

3) Kuten olette huomanneet, maanantaina on joukkueen kuvaus klo 18:30. Treenit ovat normaalisti 17:45-19:00 ja Sakke & Santtu pitävät treeniä kuvaus ja muun hiukset kuntoon - pituusjonoon - hössötysajan ulkopuolella. Muistakaa laittaa poikkeuksellisesti pelipaita päälle treeneihin. Jos jollain ei ole pelipaitaa niin sininen treenipaita tai jokin muu mahdollisimman saman näköinen käy myös.

4) Olemme alustavasti miettineet yhteisen futisleirin järjestämistä Eiralaisten kanssa maalis-huhtikuun vaihteessa eli juuri ennen piirisarjan alkua. Ajatus on, että päävastuussa valmennuksesta ovat meidän omat valmentajat ja leiri järjestetään lähialueella joku viikonloppu la-su niin, että lapset voivat majoittua kotona. Tällä tavalla kustannukset saadaan pysymään pieninä. Lisäksi yritämme saada leirille johonkin kohtaan jonkun alan ammattilaisen tai ammattilaisia myös pitämään jotain osioita.

5) Vanhempainillan muistio löytyy kohdasta materiaalit. Kiitos Tarulle kirjaamisesta!

Huh!

Leppoisaa loppuviikkoa!!

Janne

Janne

Muistio on siis tuolla kohdassa Kuvat ja materiaalit ja siellä kansiossa Vanhempainillat.

Janne

Ja vielä korjaus viestiin. Olin katsonut treeniajan väärin eli kuvaukseen paikalle klo 18:00, kuvaus on klo 18:30, jonka jälkeen treenit normaalisti klo 18:45-20:00.

Janne

Janne

Moi!
Pari tiedotettavaa asiaa:

1) Sunnuntain pelit Aava areenalla ovat siis ulkona, ei hallissa, joten varmistakaa, että pojilla on riittävän lämpimästi päällä. Ymmärsin, että siellä on lämmitetyt pukukopit, mutta pelin aikana voi tulla kylmä.
2) Olen nyt sovitun mukaisesti vaihtanut treenit alkamaan 15 min aiemmin, eli silloin alkaa alkulämppä ja kun kello on tasan, pojat siirtyvät kentälle. Pitäkää huoli, että pojat on paikalla valmiina nappikset jalassa jne jo kun lämppä alkaa.
3) Kiitos kaikille hyvästä keskustelusta vanhempainillassa. Joitain juttuja jäi vielä puhumatta, mutta voidaan käydä keskustelua täällä Nimenhuudossa niistä myöhemmin.

Mukavaa viikonloppua!

Janne

Kasper

Moi!

Molemmilla joukkueilla on matsi su 29.10.
-Sinisellä joukkueella on 9 pelaajaa ilmoittautunut.
-Valkoisella joukkueella on vain 6 pelaajaa ilmoittautunut. Valkoisille tarvitaan lisää pelaajia.
-Valkoiset, käykää pian ilmoittautumassa IN tai OUT, niin tiedetään, monta pelaajaa on tulossa.

Janne

Hei!
Olisiko joillain Sinisen pelaajilla mahdollisuus jäädä omien pelien jälkeen vielä kentälle? Välissä olisi pari tuntia...