Eino

Sori meni just ohi Eino mukana

Emil ilmoittautui in

Emil out, kipeänä.

Emil

Emil flunssassa

Henrik, profiilikuva
Henrik

Henrikin reiden takaosa on todella kipeä, ei pysty juoksemaan ilman kipua. Anteeksi tämä myöhäinen peruuntuminen. Joutuu olemaan treeneistä myös poissa

Janne

Hei!
Tiedoksi kaikille:

PPJ Tukirahaston avustusten hakuaika alkaa huomenna 1.10. ja hakuaikaa on 23.10. asti.

Tukea haetaan lomakkeella johon linkki on tässä https://goo.gl/forms/vKkWEFlobqoppoer2

Avustuspäätökset pyritään tekemään lokakuun lopussa.

PPJ perusti vuonna 2017 PPJ Tukirahaston, johon kerätään varoja mm. seuran kannatusjäsenmaksulla.

PPJ Tukirahasto auttaa pelaajia, joiden huoltajilla on maksuvaikeuksia lapsen harrastuksen rahoittamisessa. Perusajatuksena rahastossa on se, että tukea myönnetään etukäteen jo tiedossa oleviin tuleviin maksuihin kertaluonteisesti eli aiemmin syntyneitä maksurästejä sillä ei voi kuitata.

Käytännön tietoa avustuksista:

-Avustusten suuruudet harkitaan tapauskohtaisesti, enintään tukea voi saada 300e/pelaaja/vuosi.

-Etusijalla hakuprosessissa ovat aina ensikertalaiset hakijat.

-Pelaajan avustukset maksetaan pelaajan joukkueelle käytettäväksi tuen saaneen pelaajan kuluihin.

-Tukea rahastosta voi hakea sekä pelaaja/perhe että pelaajan puolesta joukkueenjohtaja.

Lisätietoa voi kysyä Tukirahaston sähköpostista tukirahasto(miuku)ppj(piste)fi

Onni, profiilikuva
Onni

Olen tulossa en muistanut ilmoittautua

Henrik, profiilikuva
Henrik

Henrik on valitettavasti out. Jalkoihin sattuu koulun futisturnauksen jälkeen.