PPJ 06 Laru etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Helsinki, Lauttasaari ja pelattava sarja Helsingin piirisarja ja peli-illat. Joukkueeseen kuuluu 49 jäsentä ja kalenterissa on 47 tulevaa treeniä tai peliä.

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Mukaan vaan kokeilemaan!

Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 800 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 2 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
PPJ 06 Laru: kokoonpano